Vine toamna, bine-mi pare!

Burping rainbowsAstazi, de dimineata, vanticelul rece si frunzele rumenite de pe asfalt m-au trezit dintr-o stare… Nu numai de somn, ci una generala de sictir, plictiseala, acreala, etc. E pe cale o schimbare inevitabila: vine toamna! Si in loc sa ma apuce melancolia, cum mi se intampla pana acum aproape de fiecare data cand se producea schimbarea asta, m-a luat o stare de topaiala juvenila si optimism de gasculita proaspat iesita din coaja.

S-au terminat zilele lancezite de vara in care ma uitam in oglinda si parca il vedeam pe Snoopy, cu fata afectata de efectul gravitational. Plec din orasul asta in care daca mori, vine toata populatia la inmormantarea ta. Logic, nu te-au cunoscut chiar toti, dar vor sa asocieze un chip unei barfe pe care sigur au auzit-o candva despre tine. O sa va fac din mana din tren si o sa flutur un steag alb cu floricele roz. Cainii nu au nicaieri colaci in coada, dar pana si ideea de caini noi ma entuziasmeaza.

Siiii,  nu in ultimul rand, daca vine toamna, acusica vine si iarna, ceea ce inseamna ca se apropie Sensation White, la care nazuiesc sa ajung si eu. In  concluzie, e primul an in care nu imi mai dau ghes nostalgii cand vad cerul de un albastru mai metalic si stoluri de pasari falfaind a ramas-bun. Zbor de aici!

Yey!

Reclame

2 comments so far

  1. Linux on

    Ralux, iti invidiez fericirea, dar in sensul cel bun. Welcome to the virtual world, te pup cu drag si me misses you :*


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: